Search for a Product
Search for a Product

Τό μουνο-κωλαράκι της Μπέτης

SKU: 4899

Pipedream Extreme Ready Betty. Ελα, νά μού χώσεις το σκλήρο σου καυλί. Μόνο εσύ μπορείς να μέ φτιάξεις. Σέ περιμένω καυλιάρη μου. Σέ θέλω τώρα, βαθεία, μέσα στο υγρό μου μουνί! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την Σεξι "Betty", η οποία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να "καταπιεί" το πέος σας! Γι' αυτό ...

Τιμή: 349€
- +
Προσθήκη στο Καλάθι

Pipedream Extreme Ready Betty. Ελα, νά μού χώσεις το σκλήρο σου καυλί. Μόνο εσύ μπορείς να μέ φτιάξεις. Σέ περιμένω καυλιάρη μου. Σέ θέλω τώρα, βαθεία, μέσα στο υγρό μου μουνί! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την Σεξι "Betty", η οποία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να "καταπιεί" το πέος σας! Γι' αυτό λοιπόν μην περιμένετε αλλο παρα να παρετε το λιπαντικό και να αλείψετε το πέος σας. Γλιστρήστε κατευθείαν μέσα στην πεινασμένη τρύπα της! Η κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το άκρως ρεαλιστικό αυνανιστήρι είναι σχεδιασμένο πάνω στο απόλυτο υλικό Fanta Flesh - από τα όμορφα χείλη του αιδοίου, την σφιχτή και άτακτη πρωκτική τρύπα μέχρι τα σέξι δάχτυλα με τα περιποιημένα νύχια της! Το μόνο που θέλει είναι να την πάρετε και να τελειώσετε μέσα της!!!

Το απαλό "Fanta Flesh" υλικό θα αγκαλιάσει κάθε πόντο του πέους σας και θα σας χαρίσει την απόλυτη ικανοποίηση! Θα ορκίζεστε ότι είναι σαν πραγματικό ίσως και και καλύτερο!
Ποτέ δεν λέει όχι, ποτέ δεν είναι κουρασμένη και πάντα είναι έτοιμη κι ανοιχτή μόνο για σας!! Χαστουκίστε την και ακούστε τον ήχο, ακούγετε κι έχει την αίσθηση σαν να χαστουκίζετε πραγματικό δέρμα!

Τώρα, διαλέξτε μια τρύπα και πάρτε την δυνατά μέχρι να εκραγείτε! Όταν θα είστε πια έτοιμοι, μην τραβηχτείτε αλλά τελειώστε μέσα της και μην ανησυχείτε για τίποτα!

Είναι πολύ εύκολο το καθάρισμα της!

Χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Ολικό βάρος- 5 Κιλά
  • Μήκος- 30 εκατοστά
  • Πλάτος- 39 εκατοστά
  • Χρώμα- Λευκό καυκάσιο
  • Υλικό- Fanta Flesh ( Πατεντά της Pipedream) φέρει όλες τις πιστοποιήσεις EEU

Περιεχόμενο συσκευασίας
- Ομοίωμα ρεπλίκα μουνιού καί κωλαράκι ( δύο τρύπες)
- Σκόνη αναζωογόνησης υλικού Fanta Flesh
- Αντί- Βακτηριακο καθαριστικό ερωτικό βοηθημάτων
- Λιπαντικό για άνετη είσοδο στο αυνανιστήρι

Κατασκευαστης- Pipedream U.S.A

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Pipedream
Barcode 603912317855,RD276