Search for a Product

Σπρέι καθυστέρησης Eros Prolong

SKU: 4767

Σπρέι Eros Prolong κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης 30 μλ Η Γερμανικη απαντηση στο πιο βασανιστικο προβλημα που ταλανιζει σχεδων τους μισους αντρες του πλανητη.
Εξι στους δέκα άντρες, αντιμετωπιζουν αυτο το πολυ επώδυνο προβλημα. Η προωρη εκσπερματωση δεν ειναι ντροπη, ειναι ομως γεγονος το οποι ...

Τιμή: 12€
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Σπρέι Eros Prolong κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης 30 μλ

Η Γερμανικη απαντηση στο πιο βασανιστικο προβλημα που ταλανιζει σχεδων τους μισους αντρες του πλανητη.
Εξι στους δέκα άντρες, αντιμετωπιζουν αυτο το πολυ επώδυνο προβλημα. Η προωρη εκσπερματωση δεν ειναι ντροπη, ειναι ομως γεγονος το οποιο δεν μας αφηνει να απολαυσουμε το Σεξ οσο θα θελαμε. Δεν ειναι ντροπη να χρισημοποιείς βοηθήματα για να το αντιμετωπίσης. Ντροπή ομως είναι να αφήνεις την/ον συντροφο σου ανικανοποιητη/ο. Οι σωστοι βρισκουν παντα λυσεις.
Το στρες, το κάπνισμα, κακή διατροφή, έλλειψη γυμναστικής και φυσικής καταστάσης, είναι οι λόγοι που ο μοντέρνος άντρας βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο του εφιαλτη, που δεν είναι άλλο από την πρόωρη εκσπερμάτωση. Η λυση υπαρχει και την εχουν δωσει οι Γερμανοι της MegaSol. Το απόλυτο must-to-have αξεσουάρ κάθε μοντέρνου άντρα που υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτωση. Ο εφιάλτης της κάθε γυναίκας πλέον έχει εξαφανιστεί. Έφτασε πλεον η ώρα να χαμογελάσουν από σεξουαλική ικανοποίηση.

Λίγα λογία για το Eros Prolong Σπρει καθυστερησης εκσπερματωσης 30ml
Το Σπρέι που υπόσχεται σεξ διαρκείας είναι πλέον γεγονός και είναι μαζί μας (Κύπρο και Ελλάδα). Η Γερμανικη εταιρεια MegaSol έχει αναπτύξει μια νέα και ποιο ενισχυμένη φόρμουλα- σπρέι που υπόσχεται να χαρίσει 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ, σύμφωνα με την ιδία την εταιρεία που το ανέπτυξε. Το επίτευγμα αναμένεται ότι θα βοηθήσει το 87% των ανδρών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. Το σπρέι αυτό ανήκει στη κατηγορία – Μετριο προς δυνατο
Θεραπεία κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης ειναι πλέον γεγονός.
Το σπρέι απευαισθητοποίησης της βαλανου του πεους, αποτελείται απο τον συνδυασμό δύο πολυ γνωστών φαρμάκων, της λιδοκαΐνης και της πριλοκαΐνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ- Μέτριο προς Δυνατό
Το Eros Prolong 101 Σπρέι περιέχει το ποσοστό Λιδόκαινης (3.5% ) απο ολα τα διαθεσιμα προιοντα στον κοσμο και για αυτό συστήνετε μονο για άτομα που υποφέρουν κατα περιοδους με το φαινομενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Συστήνεται δε, για ολα τα άτομα ασχετος ηλικίας και που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα χρόνια και χωρις λυση.

Για ποιους άντρες προορίζετε το Eros Prolong 30ml
Βασικά, η φόρμουλα Eros Prolong 101 ανήκει στην κατηγορία - Μετριο προς δυνατο και σίγουρα προορίζεται για άντρες που υποφέρουν μεν αλλα οχι στην χειροτερη μορφη με το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερματώσεις. Αν δηλαδή,  δεν ανήκετεσε αυτή την κατηγορία, τοτε θα σας συστήναμε να δοκιμασετε ενα πιο "μαλακό" σπρει. Διαθετουμε.
* Παρακαλώ σημειώστε ότι στο εμποριο, σημερα, υπάρχουν τρεις κατηγορίες δυναμικοτητας

- Μαλακο
- Μετριο προς δυνατο
- Δυνατό μεχρι και πολύ δυνατό.

Εκτός από σπρέι, σε ποιες άλλες φαρμακευτικές μορφές παρασκευάζονται και προσφέρονται στο λιανικο παζάρι?
Εκτός από την μορφή σπρέι, υπάρχουν και το ζελέ και η κρέμα. Το σπρέι είναι η ποιο διαδεδομένη επιλογή διότι είναι απόλυτα διακριτική, εν αντίθεση με τα άλλα δυο έστω και αν προσφέρουν πιο καλή και οικονομική εφαρμογή στο κεφάλι του πέους. Οπότε η διαφορά τους έγκειται πλέων στο αν ο χρήστης θέλει να είναι "διακριτικός" η ποιο "πρακτικός". Στο παρών στάδιο, το Eros Delay Spray, παράγεται μόνο σε μορφή σπρέι.

Σωστός τρόπος εφαρμογής και χρήσης
Με 4 ψεκασμούς στο κεφάλι του πέους – Μονο οταν είστε ήδη σε πλήρη στύση. Ψεκαστε και αφήστε το να απορροφηθεί, για περίπου 10 λεπτά ενώ κρατάτε την-τόν σύντροφο σας "ζεστή". Και με αυτο τον τροπο κερδίζετε χρόνο αλλα παιρνετε και τα ευσημα απο την συντροφο σας. Επιδωθειται στα Πρωκαταρτικα και οταν περασουν τα 10 λεπτα, τοτε ειστε ετοιμος για εισβολη και μονιμη κατοχη.
Τώρα, η αυτοπεποίθηση βρισκεται στα ύψη, επαναφέροντας την χαμένη σας αίγλη.
Τώρα μπορείς να γίνεις αυτό που ήσουν και πριν – Ο Επιβήτορας –
Άοσμο.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για στοματικό σεξ, με την προϋπόθεση φυσικά, ότι το υγρό έχει ηδη απορροφηθεί.
Άπλα αφήστε το τουλαχιστο 10 λεπτα να απορροφηθεί και απολαυστε το σεξ σαν αλλοτε.
Συσκευασία – 30 ml