Search for a Product
Search for a Product

Ρόζ Προσθετικό Ομοίωμα Πέους για διπλές απολαύσεις

SKU: 4867

Ο τέλειος σύντροφος και συνεργάτης του πέους κάθε άντρα. Προσθετικό ομοίωμα πέους, το οποίο εφαρμόζει σε 2 σημεία ταυτόχρονός και τα οποία προσφέρουν άνετη εφαρμογή και κράτημα. Το ένα προσθετικό εφαρμόζει γύρω από τα αρχίδια και το άλλο στην ρίζα του πέους- Δες φωτός-. Η διαδικασία εφαρμογής δεν πα ...

Τιμή: 27€
- +
Προσθήκη στο Καλάθι

Ο τέλειος σύντροφος και συνεργάτης του πέους κάθε άντρα. Προσθετικό ομοίωμα πέους, το οποίο εφαρμόζει σε 2 σημεία ταυτόχρονός και τα οποία προσφέρουν άνετη εφαρμογή και κράτημα. Το ένα προσθετικό εφαρμόζει γύρω από τα αρχίδια και το άλλο στην ρίζα του πέους- Δες φωτός-. Η διαδικασία εφαρμογής δεν παίρνει περισσότερο απο 5 δεύτερα. Εν συνέχεια απάλειψε το ομοίωμα με λίγο λαδάκι που έχει σαν βάση το νερό και αμέσως στο κωλαράκι της. Τώρα μπορείς να μπεις και εσύ στο μουνάκι. 2 Τσουτσούνια για διπλές και ατέλειωτες απολαύσεις διότι το σεξ χρειάζεται φαντασία αλλά και σωστά ερωτικά εργαλεία.
Τώρα μπορείς να τής αλλάξεις τα φώτα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Υλικό- Σούπερ μαλακό και μη τοξικό με υφή ανθρωπίνου δέρματος Ιατρική Σίλικονη. Φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις υγείας.
  • Χρώμα- Λευκό ανθρώπινο
  • Μήκος ομοιώματος έπους- 14.5 εκατοστά
  • Διαμετρος- Απο 1 εκ μεχρι 2.5 εκατοστα

Κατασκευαστης- California Exotic Novelties Αμερικης

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής California Exotics
Barcode 716770073723,SE-1515-30-3
Υλικό Silicon
Χρώμα Pink