Search for a Product
Search for a Product

Μαύροι σφιγκτήρες θηλών με δόνηση

SKU: 8073

Ερεθίστε τις θήλες εξασκόντας όση πίεση θέλετε. Μαύροι σφιγκτήρες θηλών με δόνηση Bad Kitty, με μικρό κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα καρδιάς. Τα Κλιπσακια ειναι απολυτα ρυθμιζόμενα για να εξασκήτε όση πίεση εσείς θέλετε/χρειαζεστε. Τα κλιπς καλυπτονται απο αποσπώμενα ζελέ μαύρα Pvc καλλυματα για να μην τ ...

Τιμή: 24€
- +
Προσθήκη στο Καλάθι

Ερεθίστε τις θήλες εξασκόντας όση πίεση θέλετε. Μαύροι σφιγκτήρες θηλών με δόνηση Bad Kitty, με μικρό κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα καρδιάς. Τα Κλιπσακια ειναι απολυτα ρυθμιζόμενα για να εξασκήτε όση πίεση εσείς θέλετε/χρειαζεστε. Τα κλιπς καλυπτονται απο αποσπώμενα ζελέ μαύρα Pvc καλλυματα για να μην τραυματιζουν τις θηλες.
Σκληρότερες θήλες! Ερεθισμένες θήλες! Θήλες ερεθισμενες και σκληρες για μεγαλυτερους σε ενταση οργασμούς. Σας λέει κάτι αυτό? Νομίζω έφτασε ο καιρός που πρέπει να αντιλήφθητε μερικά άπλα πράγματα στο σεξ. Έχει ιατρικός αποδεικτή ότι το 88% των γυναικών πρέπει να έχουν τις θήλες και την κλειτορίδα ερεθισμένα στο φουλ για να καταφέρουν να έχουν δυνατούς και πολλαπλούς οργασμούς.
Χρηση Εφαρμογη
Εφάρμοσε τους σφιγκτήρες στις θήλες, ρυθμίζοντας τους αναλόγως - δωσε οση πιεση θες στις θηλες- και ενεργοποίησε την δόνηση. Αν είστε δε και πιο προχωρημένοι, τότε εφάρμοσε τον ένα από τους δυο σφικτηρες, στην κλειτορίδα και με τα δάκτυλα παίξε με την θήλυ σαν να κουρδίζεις ένα ρολόι.
UNISEX- Δύναται να χρησιμοποιηθεί και από τα δυο Φύλα.
Χαρακτηριστικά

  • Ολικο μηκος βολιδας- 7 εκ
  • Εσωτ διαμετρος βολιδας- 1.9 εκ
  • Υλικο- TPC / PU / PVC / Metal με πληρη πιστοποιηση CE και απαλλαγμενα απο φθαλικες ενωσεις , χημικα και μηρωδιες.
  • 1 επίπεδo έντασης δόνησης
  • Ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες τύπου αλιγάτορα, επενδυμένοι με σιλικόνη έτσι ώστε να προστατεύουν πλήρως το δέρμα από τραυματισμούς.
  • Μπαταρίες- 6 μπαταριες κουμπια 
  • Χωρις καλωδια- Εντελως ασύρματα

Κατασκευαστης- Bad Kitty Germany

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Bad Kitty
Barcode 4024144586585
Χρώμα Black
Φύλο Unisex