Search for a Product
Search for a Product

Ηλεκτρική τρόμπα Μεγεθυντής Στήθους

SKU: 4918

Ηλεκτρική τρόμπα Μεγεθυντής Στήθους Fetish Fantasy Pipedream Αμερικής Έφθασε τώρα στη Ελλάδα και Κύπρο, η πρώτη ηλεκτρικά τρόμπα αέρος - Μεγέθυνσης στήθους. Εφαρμόστε, με μια σχετικά πίεση την Ακριλικά κούπα στο στήθος και εν συνεχεία ενεργοποιήστε την συσκευή πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται στο ...

Τιμή: 89€
- +
Προσθήκη στο Καλάθι

Ηλεκτρική τρόμπα Μεγεθυντής Στήθους Fetish Fantasy Pipedream Αμερικής

Έφθασε τώρα στη Ελλάδα και Κύπρο, η πρώτη ηλεκτρικά τρόμπα αέρος - Μεγέθυνσης στήθους. Εφαρμόστε, με μια σχετικά πίεση την Ακριλικά κούπα στο στήθος και εν συνεχεία ενεργοποιήστε την συσκευή πατώντας το κουμπάκι που βρίσκεται στο πάνω μέρος. Αμέσως θα ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσής του αέρα μέσα από την κούπα και σε χρόνο μηδέν θα αρχίσετε να βλέπετε το στήθος σας να μεγεθύνεται. Φτάστε το μέχρι έως εκεί που σας είναι ανεκτό. Αφήστε το για 3 - 5 λεπτά και εν συνεχεία πατιέστε την βαλβίδα απεμπλοκής έτσι ώστε να μπει αέρας μέσα στη κούπα και να επανέλθει το στήθος στη αρχική του κατάσταση. Επαναλάβατε την διαδικασία 3 φορές τη μέρα. Επιώ 5 μέρες εβδομαδιαίος. Εις τον δεύτερο με τρίτο μήνα συνέχουν εκγυμνάσεις, τα αποτελέσματα θα είναι πλέον ορατά.

  • Μπορείτε δεν την χρησιμοποιήσετε και ως προκαταρτικό ερωτικό παιχνίδι, δια την ευαισθητοποίηση των θηλών σας κατά την ερωτική επαφή.
  • Μπορείτε δε να την συνδικάσετέ και με την κρεμά - ζελέ μεγέθυνσης στήθους την οποια διαθετουμε στη ιστοσελιδα μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά τρόμπας αέρος

  • Χρώμα- διάφανες σκληρό ακριλικό
  • Διάμετρος κούπας- 13 εκατοστά
  • Μπαταρίες- 3 ΑΑΑ ( ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ)
  • Ασφαλές χρήση- ΝΑι, ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΕΣ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Fetish Fantasy
Barcode 603912331134,PD3611-00
Υλικό Acrylic
Χρώμα Transparent-Clear
Χαρακτηριστικά Multispeed